Καλώς ήρθατε!

Οι Υποψήφιοι

Ο τόπος μας είμαστε εμείς.
Ενεργοί πολίτες, άνθρωποι άξιοι και δυναμικοί.
Μια δυνατή ομάδα για να δώσουμε ΔΥΝΑΤΑ στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ το μέλλον που της αξίζει.

bb (2)

Κωνσταντίνος Αθανασιάδης

Ο Κωνσταντίνος Αθανασιάδης γεννήθηκε το 1983 στην Κομοτηνή, όπου και κατοικεί μόνιμα. Η καταγωγή του είναι από τους Προσκυνητές.

Είναι απόφοιτος ΤΕΕ στον τομέα της Πληροφορικής.

Από το 2003 υπηρετεί στο στρατό ξηράς ως Υπαξιωματικός. Επιπλέον δραστηριοποιείται και μέσω οικογενειακής επιχείρησης ενδυμάτων, στις λαϊκές αγορές του Νομού Ροδόπης.

Παράλληλα ασχολείται με βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες ενοικιάσεις ιδιόκτητων κατοικιών.

Είναι παντρεμένος με τη Μαριάννα Ανθρωπάκη κι έχουν δύο γιούς 12 και 18 ετών.

bb (1)

Αλή Ζιγιά

O Ζιγιά Αλή γεννήθηκε το 1981 στην Κομοτηνή. Είναι γιος του Αλή, σύζυγος της Ταχήρ Γιουλτζάν και πατέρας διδύμων παιδιών.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην περιοχή από το 2006.

Διαχρονικά αγωνίζεται για την αλληλεγγύη και την ισότητα των πολιτών συμμετέχοντας σε ομάδες εργασίας και πληθώρα εκδηλώσεων.

bb (2)

Νετζάτ Αμέτ Μεμέτ

Ο Νετζάτ Αμέτ Μεμέτ γεννήθηκε το 1971 και ζει στην Κομοτηνή.

Από το 1998 ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Είναι διευθυντής τοπικού δημοσιογραφικού ραδιοσταθμού,  αρθρογράφος σε εφημερίδες τοπικές και ευρωπαϊκές και  ανταποκριτής ξένου τύπου.

Επιπλέον απασχολείται ως αντιπρόσωπος ιατρικών μηχανημάτων.

Είναι απόφοιτος Μέσων και Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Αnadolu Universıty Eskişehir και κάτοχος διεθνούς κάρτας δημοσιογραφίας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος Διοικητικών Συμβουλίων σε διάφορους συλλόγους της πόλης και είναι ευαισθητοποιημένος και ενεργός σε θέματα φιλανθρωπίας.

Είναι παντρεμένος κι έχει δυο κόρες.

bb (6)

Βασίλης Αντωνιάδης

O Βασίλης Αντωνιάδης γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Κομοτηνή.Είναι απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης και είναι μέλος του Σωματείου Καφεποτοπωλών Κομοτηνής και Περιφέρειας.

Παράλληλα ασχολείται ενεργά, από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας παίξει σε πληθώρα ομάδων της πόλης αλλά και σε Σουφλί και Θάσο.

Τα τελευταία 4 χρόνια είναι στην ομάδα του Πανθρακικού, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μέχρι τώρα πορεία της.

bb (3)

Αρήφ Χασάν

O Χασάν Αρήφ γεννήθηκε το 1960 στην Κομοτηνή.

Επαγγελματικά απασχολείται ως εκδοροσφαγέας στα Δημοτικά Σφαγεία Κομοτηνής.

Διατελεί Πρόεδρος στο Σωματείο «Άρτεμις» εδώ και πολλά χρόνια.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι παντρεμένος κι έχεις τρία παιδιά.

bb (5)

Ελευθερία Ασμανίδου

Η Ελευθερία Ασμανίδου ζει στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού του Α.Π.Θ και συνέχισε ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Μπρίστολ της Αγγλίας.

Στο παρελθόν εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια ως στέλεχος σε τράπεζα επί πέντε έτη.

Από το 2001 υπηρετεί το δικαστικό κλάδο, αρχικά ως γραμματέας στο Εφετείο Θράκης, και τα τελευταία χρόνια ως Προϊσταμένη Τμήματος.

Είναι μητέρα τριών παιδιών.

bb (7)

Ιωάννης Βεζυργιαννίδης

Ο Ιωάννης Βεζυργιαννίδης γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Κομοτηνή.

Είναι γιος του Μιχάλη και της Βασιλικής και αδερφή του είναι η Αθηνά Βεζυργιαννίδου.

Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό  Λύκειο Κομοτηνής.

Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και σήμερα φοιτεί στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Διατηρεί Τεχνικό Γραφείο και δραστηριοποιείται στην μελέτη, εμπορία και εγκατάσταση  ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Είναι μέλος του Κεντρικής Αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) και έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Περιφερειακού Τμήματος Θράκης, εκλεγμένο μέλος Επιστημονικής Επιτροπής Μηχανολόγων Μηχανικών Ελλάδας, Πρόεδρος της Μόνιμης επιτροπής παρακολούθησης εθνικών και δισθενών προγραμμάτων του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης, τακτικό μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Αναπτυξιακού Νόμου και ενισχύσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τακτικό μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Ροδόπης και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Επιπλέον είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και διετέλεσε, Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κομοτηνής και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ροδόπης (πρώην . ΝΟ.ΔΕ.).

bb (8)

Στέργιος (Στέλιος) Βουραζάνης

Ο Στέργιος (Στέλιος) Βουραζάνης γεννήθηκε το 1984 στην Κομοτηνή όπου διαμένει μέχρι σήμερα.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στη περιοχή μας.

Είναι μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΟΕΒΕΣ του Νομού Ροδόπης.

Παράλληλα διατελεί ως Γενικός Γραμματέας στην Ένωση Εμπόρων Σιδηρικών Χρωμάτων Υδραυλικών του Νομού Ροδόπης.

bb (9)

Ριτβάν Δουρχάν

Ο Ριτβάν Δουρχάν γεννήθηκε το 1978 στην Κομοτηνή.  

Ασχολήθηκε πρώτη φορά με την πολιτική ως υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό του αείμνηστου Κίμωνα Καλδιριμτζή το έτος 2002. Από τότε μέχρι και σήμερα, ήταν πάντα κοντά στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κομοτηνής.

Μετά το λύκειο σπούδασε εξ αποστάσεως στο Τμήμα Τουρκικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Εσκίσεχιρ.

Για πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαστικών αυτοκινήτου και διατηρεί  δική του επιχείρηση, στον τομέα αυτό, από το 2016.

Από το 2002 έως και σήμερα είναι ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας «Σπόρος» του Συλλόγου ΕΜΔΘ.

Διετέλεσε Γενικός Αρχηγός της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Φιλίας και είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος διαφόρων άλλων συλλόγων. 

Για πολλά χρόνια παρουσίαζε εκπομπές σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. 

Είναι παντρεμένος με τη Δικηγόρο Εμινέ Σουμπασιλάρ κι έχει δυο παιδιά. 

bb (10)

Άννα Δρίνη

Η Άννα Δρίνη γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Η καταγωγή της είναι από το Ν.Σιδηροχώρι και διαμένει στην Αίγειρο.

Στο παρελθόν εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και επί 12 έτη σε γνωστό λογιστικό γραφείο της Κομοτηνής. Τα τελευταία 9 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης διατηρώντας δικό της κατάστημα, μπουγάτσα- καφετέρια, εντός Κομοτηνής. 

Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού και αγοριού 16 και 13 ετών αντίστοιχα. Λόγω των παιδιών εδώ και 13 χρόνια συμμετέχει στα κοινά ως Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων που φοιτούσαν. Αυτή την στιγμή είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής.

 Έχει λάβει μέρος σε φιλανθρωπικές δράσεις και εράνους στην περιοχή, οργανώνοντας και συγκεντρώνοντας χρήματα ή υλικό όπου χρειάζονταν. 

bb (11)

Ζωγράφος Κοκκίδης

Ο Ζωγράφος Κοκκίδης γεννήθηκε το 1972 και ζει στην Κομοτηνή.

Η καταγωγή του είναι από τους Υφαντές Κομοτηνής και τη Σάλπη.

Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στο 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής το  1990. Επιπλέον ήταν Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με προπτυχιακές σπουδές στη Βουλγαρία και στη Γερμανία.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Διοικητικού Δικαίου, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών σποδών του Τμήματος Νομικής, του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του εργάστηκε ως ασκούμενος Δικηγόρος (στον αείμνηστο Αθανάσιο Καμαράκη) και ακολούθως ως Δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης.

Κατά την περίοδο της δικηγορίας ανέλαβε καθήκοντα εκπαιδευτή στο Ι.Ε.Κ. Κομοτηνής και αναπληρωτή καθηγητή στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλακών Κομοτηνής.  

Το 2002 διορίστηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κομοτηνής στον κλάδο «Π.Ε. Σωφρονιστικού Ενηλίκων», όπου έχει διατελέσει για χρόνια Προϊστάμενος της Διεύθυνσης- Διευθυντής.

Είναι παντρεμένος κι έχει ένα γιό.

bb (12)

Κική Κωνσταντινίδου

Η Κική Κωνσταντινίδου γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Από το 1992 είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού “Μαρίνος Κωνσταντινίδης ΙΚΕ”.

Από το 2014 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής,  όπου σχεδίασε και υλοποίησε σειρά δράσεων,  με σημαντικότερη τη «Λευκή Νύχτα» η οποία καθιερώθηκε ως θεσμός.

Επιπλέον, είναι  μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου , Υπεύθυνη του τμήματος ΓΕΜΗ  και Γραμματέας στη Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης.

Είναι ενεργό μέλος των ΝΗΡΗΙΔΩΝ Κομοτηνής και του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Κομοτηνής, καθώς και  Αντιπρόεδρος στο θρησκευτικό σύλλογο Αγία Μαρίνα  Ιμέρου.

Είναι παντρεμένη και έχει δυο κόρες.

bb (13)

Ενριόν (Ανδρέας) Μέμα

Ο Ενριόν (Ανδρέας) Μέμα γεννήθηκε το 1990 στην Αλβανία.

Ζει και δραστηριοποιείται από μικρός στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου της Κομοτηνής.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας από το 2013 και διατηρεί έως και σήμερα το δικό του συνεργείο με την επωνυμία « ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΜΑ»

bb (16)

Μπεκήρ Μεμέτ

Ο Μπεκήρ Μεμέτ γεννήθηκε το 1988 στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Κομοτηνής και του Ι.Ε.Κ Κομοτηνής με ειδικότητα τεχνικός αερίων καυσίμων.

Από το 2011 εργάζεται στην εταιρεία «Χαρτοποιία Κομοτηνής Α.Β.Ε.Ε ΕΛΙΝΑ» ως θερμαστής σε ατμολέβητα.

Από νεαρή ηλικία συμμετέχει σε διάφορους κοινωνικούς και αθλητικούς συνδέσμους, μεταξύ άλλων σε ποδοσφαιρικές ομάδες όπως ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Αστέρι Κομοτηνής, Ατσάλι Αρχοντικών και Ένωση Ασωμάτων.

Είναι παντρεμένος με την Λατήφ Ελίφ κι έχουν ένα γιό.

bb (17)

Μαρία Μπαχτσεβάνη

Η Μαρία Μπαχτσεβάνη γεννήθηκε στην Κομοτηνή και κατοικεί στο Κόσμιο.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον πρωτογενή αγροτικό τομέα και ήταν από τα ιδρυτικά μέλη και γραμματέας του Συλλόγου Αγροτών Κομοτηνής.

Διατελεί εκλεγμένη σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Κομοτηνής από το 2014.

Από το 2018 ήταν Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κομοτηνής και πλέον είναι Υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας για το Νομό Ροδόπης στη ΔΕΕΠ Ροδόπης της Ν.Δ.

Επιπλέον, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Πίτατζη και μητέρα ενός γιού.

bb (18)

Γιώργος Ναλμπάντης

O Γιώργος Ναλμπάντης γεννήθηκε το 1975 και ζει στην Κομοτηνή.

Είναι οικονομολόγος – πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Καβάλας, με διπλωματική εργασία που εκπονήθηκε στο I.U.T. de Saint-Denis στο Παρίσι της Γαλλίας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus.

Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Ν.Α. Ευρώπης οικονομικής κατεύθυνσης του τμήματος Νομικής του Δ.Π.Θ.

Διορίστηκε το 2003 στο Τελωνείο Κομοτηνής μετά από γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. και σήμερα υπηρετεί ως τελωνειακός ελεγκτής, ενώ έχει διατελέσει και προϊστάμενος τμήματος επί πενταετία.

Κατά τη διάρκεια του υπηρεσιακού του βίου υπήρξε μέλος της εξεταστικής επιτροπής στους διαγωνισμούς απόκτησης πιστοποίησης επάρκειας εκτελωνιστών που διενήργησε η Τελωνειακή Περιφέρεια Αλεξανδρούπολης από το 2013 έως το 2021.

Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της 4ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Αν. Μακεδονίας-Θράκης, υπηρετώντας από τη θέση του απλού μέλους (2019-2022), του  Γενικού Γραμματέα (2007-2010) και του Αντιπροέδρου (2012-2013) ενώ από το Μάιο του 2022 έως σήμερα υπηρετεί από τη θέση του Προέδρου.

Πριν τον διορισμό του εργάστηκε σε τράπεζες και εταιρείες του ιδιωτικού τομέα ενώ απασχολήθηκε και ως εισηγητής στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κομοτηνής το 2001 και 2002.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2004 στο οποίο διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης από το 2007 έως το 2016 και Αντιπρόεδρος τη διετία 2014-2015.

Είναι πατέρας δύο κοριτσιών 18 και 13 ετών.   

bb (19)

Σερδάλ Οσμάν

Ο Σερδάλ Οσμάν γεννήθηκε το 1974 και κατοικεί στο Καλαμόκαστρο μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο 24 ετών.

Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα, ως ιδιωτικός υπάλληλος σε γνωστό εργοστάσιο της περιοχής.

Διαθέτει εμπειρία στο χώρο της αυτοδιοίκησης, καθώς είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος από το 2019 στο Καλαμόκαστρο.

bb (20)

Δήμητρα Πάσχου

Η Δήμητρα Πάσχου γεννήθηκε το 1978 στην Έδεσσα. Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Έδεσσας, με κατεύθυνση κοινωνικής πρόνοιας και έλαβε πτυχίο υπολογιστών.

Από το 1996 κατοικεί στην Κομοτηνή, είναι παντρεμένη με τον μουσικό και αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού Τζατζανά Ιωάννη και μητέρα δύο παιδιών.

Από το 2009 έως το 2013 υπήρξε ιδιοκτήτρια μουσικής σχολής και γραφείου διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Με την παραπάνω ιδιότητα συμμετείχε σε διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις και συνεργασίες με φορείς, όπως «Παιδικά χωριά SOS», «Φιλόπτωχος Κομοτηνής» κλπ.

Επιδεικνύει σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της περιοχής, καθώς και σε πολλές εθελοντικές δράσεις που εστιάζουν στην παροχή βοήθειας απέναντι στα παιδιά, στα αδέσποτα και την καθαριότητα της πόλης.

bb (21)

Χαράλαμπος Παυλίδης

Ο Χαράλαμπος Παυλίδης γεννήθηκε το 1968 στην Κομοτηνή.

Είναι νομικός απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο Στην Κομοτηνή επί πολλά έτη, ως μάχιμος Δικηγόρος, με ενασχόληση σε κάθε νομικό αντικείμενο, και ως συνεργάτης της Αγροτικής Τράπεζας  και μετέπειτα της Τράπεζας Πειραιώς.

Διατελεί μέλος του Δ.Σ. του Γηροκομείου Κομοτηνής, Πρόεδρος του Συλλόγου Παραθεριστών Αρωγής, μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης και Αντιπρόεδρος του Σκοπευτικού Συλλόγου Κομοτηνής.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής, Γενικός Γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπης και Αντιπρόεδρος του ΛΕΑΔ του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

Διετέλεσε υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης (2018-2021), τομεάρχης σύνδεσμος της ΔΕΕΠ Ξάνθης με την Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας. Είναι Γενικός Γραμματέας της ΔΕΕΠ Ροδόπης από το 2021 έως σήμερα, μέλος της Γραμματείας Οργανωτικού και μέλος του μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Λαζαρίδου, Διευθύντρια των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς Ν. Ροδόπης, και πατέρας δύο παιδιών,  φοιτητών στα τμήματα Ψυχολογίας και Ιατρικής.

bb (22)

Ανέστης Σαμουρκασίδης

O Ανέστης Σαμουρκασίδης ζει στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ και απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης & Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ με κατεύθυνση την Πολιτική Επιστήμη.

Επιπλέον, είναι κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Διεθνές και  Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός του Πυροβολικού.

Εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα και από το 2001 (ΑΣΕΠ) υπηρετεί στον τομέα της Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών.

 Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής Επιμόρφωσης του Υπουργείου Οικονομικών, του Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης  και σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Είναι μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) και ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας Ενασχόλησης με την Πολιτική Επιστήμη της Κομοτηνής.

Διετέλεσε συντονιστής της αντιπροσωπείας του ΕΟΠΕ στην Κομοτηνή, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών Ν. Ροδόπης και παραμένει μέλος του.

Είχε εκλεγεί εκπρόσωπος του Συλλόγου των ΤΕ/Μηχανικών Έβρου Ροδόπης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης δημόσιου τομέα (ΠΟΜΗΤΕΔΥ) και είναι μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων ΔΟΥ Ν. Ροδόπης.

bb (23)

Δέσποινα Τζεβελεκίδου

Η Δέσποινα Τζεβελεκίδου, του Αθανασίου και της Έλλης Γκαγκα από το Νέο Σιδηροχώρι και από το Κόσμιο αντίστοιχα, γεννήθηκε το 1990  και μεγάλωσε στο Νέο Σιδηροχώρι μέχρι τα 18 της έτη.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΤΕΙ Σερρών, ως Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων, από όπου και αποφοίτησε τον Μάιο του 2013 με τη διεκπεραίωση της πτυχιακής  της εργασίας με τίτλο << Σεισμική αποτίμηση  κτηριακού αποθέματος της πόλη των Σερρών>>.

Το 2015 αποφάσισε να αλλάξει την επαγγελματική της πορεία και φοίτησε στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ ως Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ, καθώς και στο ΔΙΕΚ Κομοτηνής ως Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού και Ονυχοπλαστικης.

Πλέον είναι ιδιωτικός υπάλληλος εδώ και 8 χρόνια στον κλάδο της ομορφιάς με ειδίκευση την ονυχοπλαστική και τον καλλωπισμό των άνω και κάτω ακρών.

Συμμετείχε από την παιδική της ηλικία, και μέχρι τα 18, στη Φιλαρμονική του Δήμου Νέου Σιδηροχωριου παίζοντας τύμπανο, πιάτα, και βαρύτονο με τον μεγάλο στρατιωτικό μουσικό Αντώνη Μαρκόπουλο ,με  πολλές συμμέτοχες σε παρελάσεις και σε συναυλίες . Παράλληλα 3 έτη φοίτησε στο Ωδείο για την εκμάθηση κλασικού Βιολιού και την Αρμονίας της μουσικής .

Το ενδιαφέρον της όμως στράφηκε και στο θέατρο με την συμμετοχή της στο θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, καθώς και στην παράσταση << Εκκλησιάζουσες  >> του Αριστοφάνη με σκηνοθέτη την Άννα Μαχαιροπουλου.

bb (24)

Γιασάρ Χασάν

Ο Γιασάρ Χασάν γεννήθηκε το 1981 στην Κομοτηνή και κατάγεται από τον Οικισμό Ηφαίστου . 

Ολοκλήρωσε  τη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στην Αθήνα και συνέχισε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και αποφοίτησε.

Το 2013 ξεκίνησε ως ειδικευόμενος Ιατρός της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής  

Το 2018 συνέχισε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και έλαβε το 2021 τον τίτλο του Γενικού Χειρουργού.

Είναι Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) “Αγγειακές προσπελάσεις σε Ασθενείς με Νεφρική Ανεπάρκεια  Τελικού Σταδίου”  από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης του τμήματος Ιατρικής.

Έλαβε την Πιστοποιημένη  Μετεκπαίδευση  στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική του Εκπαιδευτικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας. 

Το 2021 ξεκίνησε να εργάζεται  στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Από το 2022 έως και σήμερα  εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ως Γενικός Χειρουργός στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Είναι παντρεμένος με τη  Νεβάλ κι έχουν τρία παιδιά.

bb (25)

Χασάν Χασάν

Ο Χασάν Χασάν γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1986.

Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Καβάλας (Τμήμα μηχανολόγων μηχανικών ΤΕΙ ΑΜ-Θ) και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ με τίτλο «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη – Ενεργειακός Σχεδιασμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Από το 2010, διατηρεί  Τεχνικό Γραφείο και είναι εταίρος της  «ADSTRATEGY» η οποία δραστηριοποιείται στον στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό,  και την υποστήριξη δημοσίων φορέων  και επιχειρήσεων σε θέματα ανάπτυξης.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Κομοτηνής (2010) και της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης (2012-2015), Μέλος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής (2014-2018), Μέλος Λιμενικού Ταμείου Αβδήρων (2014-2018), Υπεύθυνος Τομέα Πολιτισμού  της ΝΟ.Δ.Ε. (Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ. Ροδόπης (2015-2018) Μέλος του Δ.Σ.  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής (2014-2019), Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κομοτηνής (2017-2021), Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης της ΝΟ.Δ.Ε. (Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ. Ροδόπης (2018-2021). 

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Εμείς… η πόλη» και στις Δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής».

Είναι Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κομοτηνής, Μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος και Αναπληρωματικός Μέλος του Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».

Είναι παντρεμένος με την Μεμέτ Πινάρ και έχει έναν γιο.

bb (4)

Νίκος Χατζηθεοδώρου

Ο Νίκος Χατζηθεοδώρου γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας από γονείς μετανάστες και  επέστρεψε στην Κομοτηνή σε παιδική ηλικία, όπου κατοικεί έως και σήμερα. 

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Κομοτηνής και αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, συνέχισε στη Σόφια της Βουλγαρίας, από όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του κι έλαβε πτυχίο από το τμήμα Κοινωνιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής από το κρατικό πανεπιστήμιο ST. KLIMENT OHRIDSKI. 

Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Ευρυγένη , κόρη του αείμνηστου καθηγητή, ευρωβουλευτή και συνιδρυτή της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, τον Γιάννη και την Δημήτρια. 

Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης , αδιάλειπτα τα τελευταία 25 χρόνια και πρόσφατα ξεκίνησε παράλληλη δραστηριότητα στον τομέα των υγρών καυσίμων. 

Η καθημερινή του επαφή επί σειρά ετών με  τους κάτοικους της πόλης τόσο σε προσωπικό , όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο του καλλιέργησε τη γνώση και την ενσυναίσθηση για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας στην καθημερινότητά μας αλλά και τις ιδέες που θα συνεισφέρουν στην επίλυση αυτών. 

bb (26)

Άγγελος Μιχαήλ Χουβαρδάς

Ό Άγγελος Μιχαήλ Χουβαρδάς είναι 19 χρονών και ζει στην Κομοτηνή.

Είναι ένας εκ των ιδρυτών του e-Αιμοδότες, ενός εγχειρήματος που έχει αποσπάσει πανελλαδική και ευρωπαϊκή αναγνώριση, όπως η διάκριση του με το 3ο Βραβείο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων (EUCYS 2022), που έφερε ξανά την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Νέων Επιστημόνων μετά από 26 χρόνια.

Έχει έντονο ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό και τη δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών που δημιουργούν θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα της ανθρώπινης ζωής.

Έχοντας ολοκληρώσει τα τελευταία τρία χρόνια τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Σχολή ΣΑΧΕΤΙ στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, τον Δεκέμβριο του 2022 επέστρεψε στην Κομοτηνή για να συνεχίσει τις σπουδές του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε το 2020 όπου επιλέχθηκε ως τακτικός «έφηβος βουλευτής» στην ΚΕ’ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων. Στη συνέχεια από το 2022 συμμετέχει ως Τακτικό Μέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής. Η προσφορά του στα κοινά επεκτείνεται και στη συμμετοχή του στον αστικό μη κερδοσκοπικό Συνεταιρισμό Ποιος είναι το Αφεντικό.

Στα μαθητικά του χρόνια του έχει απονεμηθεί δύο φορές ειδικός έπαινος για την ανιδιοτελή του προσφορά στο 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής καθώς και στη Σχολή ΣΑΧΕΤΙ του απονεμήθηκαν έπαινοι διάκρισης τη σημαντική συμμετοχή του στη διαδικτυακή διδασκαλία των Ελληνικών στην Προσχολική Εκπαίδευση.

Έχει διατελέσει κριτής στον 1ο διαγωνισμό καινοτομίας του Κόμβου Καινοτομίας του ΔΠΘ καθώς και μέλος οργανωτικής επιτροπής σε συνέδρια που διοργάνωσε το Γραφείο Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ, η Σχολή ΣΑΧΕΤΙ και το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας “ΤΗΜΕΝΟΣ’ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ). 

Απέκτησε πιστοποιήσεις στην επιστήμη των υπολογιστών και τις νέες τεχνολογίες από ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο του Michigan, το Πανεπιστήμιο Yonsei, τη Google και την Aruba Networking.

Η αφοσίωσή του στην κοινωνική προσφορά είναι συνεχής μέσα από δράσεις εθελοντισμού σε φορείς της Κομοτηνής και δρώμενα της τοπικής κοινωνίας.

bb (27)

Νιχάτ Χουσεΐν

Ο Νιχάτ Χουσεΐν γεννήθηκε το 1987  στην Κομοτηνή, όπου εργάζεται και κατοικεί μόνιμα.

Είναι παντρεμένος με την τεχνολόγο ιατρικών εργαστηρίων Χασάν Γκιζέμ, η οποία εργάζεται στο Μοριακό Τμήμα του Γ.Ν. Κομοτηνής , και έχουν ένα γιο.

Από το 2010 έως και σήμερα διατηρεί καφενείο στην Κομοτηνή.

Είναι μέλος του Επαγγελματικού  και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2017.

Το 2020 εκλέχθηκε στη Διοίκηση του Σωματείου Καφεποτοπωλών Κομοτηνής και Περιφέρειας.

Επιπλέον, από το 2020 έως και σήμερα είναι στη Διοίκηση του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής .

Το 2019 ήταν υποψήφιος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Άγγελος Νεστορίδης

Ο Άγγελος Νεστορίδης  ζει στην Κομοτηνή και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών και αντιπρόσωπος αυτών στη Σύγκλητο και στο Πρυτανικό Συμβούλιο. Είναι Δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης από το 1995 και προήχθη σε Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω το έτος 2007. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία της Ποινικής Δικονομίας στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής ως  Ωρομίσθιος Καθηγητής και διατελεί ως εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης από το 2014 έως και σήμερα.

Αγησίλαος Βεσεξίδης

Ο Αγησίλαος Βεσεξίδης είναι 34 ετών και ζει στην Καρυδιά. Διετέλεσε 5 χρόνια τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής και ασχολείται ενεργά με την διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με πολλούς συλλόγους και φορείς. Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες ως επικεφαλής της Άπω Ανατολής στην Ελλάδα. Είναι κάτοχος 6 παγκοσμίων ρεκόρ Guinness. Είναι μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πρόεδρος και ιδρυτής του Πανθρακικού Συλλόγου Ταχυδρομικών Περιστεριών.

Αθηνά Ναβροζίδου

Η Αθηνά Ναβροζίδου γεννήθηκε το 1984 στην Κομοτηνή, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι κόρη της Λαμπρινής και του Γεώργιου Ναβροζίδη, σύζυγος του Χαράλαμπου Μπουντουρόπουλου και μητέρα ενός μικρού αγοριού. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Ν.Α. Ευρώπης του Τμήματος Νομικής του Δ.Π.Θ. Απασχολήθηκε επι σειρά ετών στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης. Διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος – Συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης για τρία συναπτά έτη, και Συντονίστρια – Επόπτρια του Προγράμματος INTERREG ENI CBC BLACK SEA BASIN 2014-2020 του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Α.Μ.Θ. Από το 2021 έως σήμερα εργάζεται στο Κατάστημα ΕΛΤΑ Κομοτηνής. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, Μέλος στη ΝΟΔΕ-ΔΕΕΠ ΝΔ Ροδόπης καθώς και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) του Δήμου Κομοτηνής. Το 2019 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Αικατερίνη Μωυσίδου

H Αικατερίνη Μωυσίδου γεννήθηκε το 1979 και ζει στην Κομοτηνή. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Απόφοιτος του  University of Architecture, Civil Engineering and Geodesy (Y.A.C.G) από το 2004 με Δίπλωμα Αρχιτεκτονικής (Master).  Διατελεί μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2005 και μέλος ομάδας εργασίας του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Από το 2006 διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Κομοτηνή μαζί με τον αδερφό της, Μωυσίδη Αλέξανδρο, Μηχανολόγο Μηχανικό. Επιπλέον, τα τελευταία 6 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Τουριστικών Καταλυμάτων. Είναι παντρεμένη με τον ιατρό- ορθοπαιδικό Ρυζιώτη Γεώργιο και έχει δυο παιδιά.

Αλέκα Γκεμιτζή

Η Αλέκα Γκεμιτζή γεννήθηκε το 1982 και κατοικεί στο Ροδίτη. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Κομοτηνής, με ειδίκευση στον τομέα της κομμωτικής. Επί πολλά έτη εργάστηκε ως κομμώτρια και από το 2004 δραστηριοποιείται στον αγροτικό κλάδο. Πλέον, απασχολείται και ως ιδιωτική υπάλληλος σε ξενοδοχειακή επιχείρηση της Κομοτηνής. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Ανέστης Βαφειάδης

Ο Ανέστης Βαφειάδης γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1974 και κατάγεται από τη Νέα Καλλίστη και την Ξυλαγανή Ν.Ροδόπης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2001 είναι συνιδιοκτήτης του ιστορικότερου εστιατορίου Κομοτηνής «Τα Αδέρφια», ενώ παράλληλα διατηρεί οικονομοτεχνικό γραφείο. Από το 2014 είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης και του Σωματείου Ζυθεστιατόρων. Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΠΟΕΣΕ από το 2015, ενώ το 2016 εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ της ΓΣΕΒΕΕ. Από το 2018 διατελεί Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Το 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Ασημίνα Ζούγκα

H Ασημίνα Ζούγκα γεννήθηκε το 1997 και ζει στην Κομοτηνή. Αποφοίτησε από το τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ, με ειδίκευσή στη Γλωσσολογία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ήταν υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Ολοκληρώνοντας τη φοιτητής πραγματοποίησε πρακτική άσκηση με το πρόγραμμα Erasmus+ σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Μόναχο. Σήμερα, εργάζεται ως φιλόλογος. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη ανάλυση και διδασκαλία της ελληνικής ως μητρικής και δεύτερης/ξένης γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Αιγίου και ολοκληρώνει το δεύτερο μεταπτυχιακό της στο ψηφιακό μάρκετινγκ στο Διεθνές Πανεπιστήμιο. Ακόμα, έχει κερδίσει υποτροφία στο 8ο Διεθνές Συμπόσιο Υποτρόφων «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός του Harvard University και στο 4ο θερινό πρόγραμμα Νάξου «Διαχρονική Γλωσσολογία» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Εθνικού Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε ευρωπαϊκά προγράμματα στην Ιρλανδία, Ολλανδία, Κροατία και στην Ιταλία ως υπεύθυνη της ελληνικής αποστολής με θέματα περιβαλλοντολογικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού περιεχομένου αντίστοιχα. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων δίδασκέ εθελοντικά στο κοινωνικό φροντιστήριο της βιβλιοθήκης Άνω Πόλης της Θεσσαλονίκης και συμμετείχε στο πρόγραμμα «Τα χρώματα σου αλλάζουν την πόλη» του Mural Arts Institute of Philadelphia, σε συνεργασία με την ActionAid, με στόχο να ομορφύνει το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω της τέχνης. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι leader στο πρόγραμμα Womentors του ιδρύματος Λαμπράκη προσφέροντας σεμινάρια ενδυνάμωσής νέων γυναικών με σκοπό την ανεξαρτητοποίηση και τη συμμετοχή στα κοινά. Έχει ενεργή συμμετοχή σε εκδηλώσεις των συλλόγων Γρατινής και έντονο ενδιαφέρον για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου της. Αυτό την οδήγησε στη συγγραφή σε συνεργασία με τον εκλιπόντα Ζούγκα Γαρύφαλλο του βιβλίου «Γρατινή, Λαογραφικές και Ιστορικές Καταγραφές» που είναι υπό έκδοση.

Αχμέτ Μολλά Αχμέτ

Ο Αχμέτ Μολλά Αχμέτ γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1985. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στο μειονοτικό λύκειο Κομοτηνής «Τζελάλ Μπαγιάρ». Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής των ΙΕΚ. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Anadolu της Εσκισεχήρ. Τα τελευταία χρόνια είναι συνεργάτης σε λογιστικό γραφείο της Κομοτηνής. Από μικρή ηλικία ανέλαβε διάφορες θέσεις σε συλλόγους και ομάδες. Συμμετείχε επί πολλά έτη στη διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Κομοτηνής «Αστέρι» ως Γενικός Γραμματέας και ως Γενικός Αρχηγός. Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος του Ομίλου Φοιτητών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Επιπλέον, έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΚΕΠΠΑΚ του Δήμου Κομοτηνής. Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικές δραστηριότητες κι έχει αναλάβει καθήκοντα και στη θεατρική ομάδα Σαφάκ. Δοκίμια και μυθιστορήματα του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Βλαδίμηρος Τζεϊρανίδης

Ο Βλαδίμηρος Τζεϊρανίδης είναι 34 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος Β. Νοσηλευτικής και διασώστης σε πλήρωμα ασθενοφόρου. Εργάζεται, ως  δημόσιος υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Κομοτηνής. Είναι πρόεδρος των εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Θράκης, και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΠΦΥ, όπου και διατελεί χρέη υπευθύνου δημοσίων σχέσεων. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης “Η Τραπεζούντα”. 

Βαγγέλης Λαφτσής

Ο Βαγγέλης Λαφτσής γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1970. Εργάζεται στον ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής, ως τεχνικός, από το 1992. Διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ και μέλος του Δ.Σ του μορφωτικού συλλόγου της ίδιας εταιρείας. Έχει έντονη κοινωνική δράση, με σημαντικότερη στιγμή αυτής, τη σύσταση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger (ΔΑΔΑΑ), στον οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του και διατελεί Πρόεδρος από την ίδρυσή του. Το 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη. Είναι παντρεμένος με την Αμούτζα Αναστασία και πατέρας δύο παιδιών.

Βούλα Ελευθεριάδου

Η Βούλα Ελευθεριάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή . Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από το 1993 και από το 2021 είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο RENE DESCARTES στην θεματική Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Ιατροκοινωνικής Φροντίδας. Υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο χωριό Νέα Σάντα του Νομού Ροδόπης και συνέχισε με την Ειδίκευση στην Παθολογία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το 2000 και από το 2001 ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ιδιώτης ιατρός, στο δικό της ιατρείο, διατελώντας γιατρός σε
πολλά ασφαλιστικά ταμεία. Το 2003 διορίστηκε ως ελεγκτής ιατρός στο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΠ-
ΟΤΕ, μέσω ΑΣΕΠ, ως υπεύθυνη, για τον έλεγχο των δαπανών των ασφαλισμένων στο Ταμείο σ όλη τη Θράκη. Στη θέση αυτή προήχθη στον βαθμό Α΄, ως την αναγκαστική, λόγω αλλαγής νομοθεσίας, αποχώρησή της το 2014, μνημονιακής υποχρέωσης για διαθεσιμότητα των Υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ.
Διετέλεσε επί έτη Ιατρός Εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της Κομοτηνής,
καθώς και στην ΔΕΥΑΚ Κομοτηνής, όπου είχε υπό την επίβλεψή της το σύνολο των εργαζομένων στην επιχείρηση Ύδρευσης και στον Βιολογικό Σταθμό. Στην διάρκεια της Πανδημίας, αφιερώθηκε στην εξυπηρέτηση του Δημοσίου συμφέροντος, τόσο στο ιατρείο, ενημερωτικά προς τους πολίτες, αλλά και εμβολιαστικά, παρείχε κάλυψη, τόσο σε απομακρυσμένες περιοχές, όσο και εντός της Κομοτηνής.
Από τον Ιανουάριο του 2023 είναι υπεύθυνη Μονάδος ΟΚΑΝΑ Αλεξανδρούπολης , όπου εκτελεί ιατρικό έργο, αλλά και διοικητικό. Επιπλέον, διατέλεσε ιδρυτικό μέλος του Ροταριανού Ομίλου ΡΟΔΟΠΗ, και μέλος των ΝΗΡΗΙΔΩΝ Κομοτηνής. Το 2010 ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον κ Γεώργιο Παυλίδη και έλαβε την 3η θέση.  Το 2015 ήταν υποψήφια Βουλευτής Ροδόπης λαμβάνοντας την δεύτερη θέσησε σταυρούς και το 2019 την τέταρτη.

Γεώργιος Δούκας

Ο Γεώργιος Δούκας γεννήθηκε στη Γρατινή Ροδόπης το 1971. Είναι παντρεμένος με την Νικολέττα Άκμπαμπα, δασκάλα, και πατέρας δύο παιδιών, μίας κόρης, που σπουδάζει Αρχιτεκτονική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ενός γιου, φοιτητή του Μουσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι επαγγελματίας αγρότης για τουλάχιστον 30 χρόνια. Διατέλεσε μέλος του τοπικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Γρατινής και εκλεγμένος πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γρατινής, “Ο Γρατίνος” για δεύτερη θητεία.

Γεώργιος Θεοχαρίδης

Ο Γεώργιος Θεοχαρίδης γεννήθηκε στην Κομοτηνή, όπου κατοικεί μόνιμα, το 1987. Η καταγωγή του είναι από την Αίγειρο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του συνδικαλιστικά βήματα, με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με την εκλογή του στη γραμματεία πόλεως το 2007 και το 2008. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ως αγρότης και εταίρος στην εταιρεία ΑΛΚΕΑ που ασχολείται με προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης, δηλώσεις καλλιέργειας και λογιστικές υπηρεσίες. Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Αιγείρου από το 2014. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Κομοτηνής και Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) του πρώην Δήμου Αιγείρου. Είναι παντρεμένος με την Πόπη Αξωνίδου και πατέρας μιας κόρης 6 ετών.

Γεώργιος Κασσιτερίδης

Ο Γεώργιος Κασσιτερίδης είναι 28 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Κομοτηνής με ειδικότητα τη Βρεφοκομεία. Δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο του ποδοσφαίρου για παραπάνω από 20 έτη. Από το 2005 έως το 2011 ήταν στην ομάδα του Πανθρακικού κι έπειτα αγωνίστηκε στις ομάδες των Σαπών, Υφαντών και Αγίων Θεοδώρων. Είναι κάτοχος πτυχίου UEFA C. Τα τελευταία 9 χρόνια είναι προπονητής σε ποδοσφαιρική ακαδημία και πλέον είναι συνιδρυτής της ποδοσφαιρικής ακαδημίας «Akrites F.C», με έδρα τον οικισμό των Υφαντών. Δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο την εστίασης επί δύο έτη, και συνεχίζει ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Γεωργία Μυλωνά (Γωγώ)

H Γεωργία Μυλωνά (Γωγώ) είναι 52 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, και συνέχισε τις σπουδές της στο ΙΕΚ ΔΥΠΑ, ως Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων. Επιπλέον, είναι απόφοιτος του Δημοσίου ΙΕΚ του τμήματος Τεχνικών Τουριστικών Μονάδων και Υπηρεσιών Φιλοξενίας. Στη συνέχεια, στράφηκε στον τομέα της ψυχολογίας, κάνοντας αρκετές επιμορφώσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εργάζεται στην ΔΥΠΑ Κομοτηνής (πρώην ΟΑΕΔ).

Γιάννης Ίτσας

Ο Γιάννης Ίτσας ζει στην Κομοτηνή και είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης και εδώ και 26 χρόνια αφοσιωμένος στην ενεργή και μάχιμη δικηγορία. Επί σειρά ετών συμμετείχε στα αθλητικά δρώμενα του Νομού, κυρίως στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι πρόεδρος και ιδρυτής της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης επί 25 έτη. Επιπλέον, είναι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Γιάννης Καρβουνιάρης

Είναι απόφοιτος Χρηματοοικονομικής Λογιστικής από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΤΕΙ Καβάλας). Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα επί 14 χρόνια και τα τελευταία δύο απασχολείται στον Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε), στον τομέα των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Πρόσφατα εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ». Τα προηγούμενα έτη εργάστηκε σε λογιστικό γραφείο της πόλης, στα ΚΤΕΛ Ροδόπης, στον ΣΥΦΑ Ροδόπης καθώς και στο χώρο της εστίασης. Δραστηριοποιήθηκε ενεργά στο χώρο του ποδοσφαίρου για πάνω από 20 χρόνια.

Γιάννης Τσαβδαρτζής

Ο Γιάννης Τσαβδαρτζής γεννήθηκε το 1962 και ζει στο Θρυλόριο. Υπηρέτησε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας από το 1981 έως το 2010. Τον Μάρτιο του 1995 ήταν συνιδρυτής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης. Διετέλεσε Πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων από τον Νοέμβριο του 1995 έως τον Ιούλιο του 2007. Το 1998 εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ) αποχώρησε τον Ιούνιο του 2009. Στο συγκεκριμένο Δ.Σ. πρόσφερε τις υπηρεσίες του από το αξίωμα του Προέδρου του Διοικητικού συμβουλίου και του Αντιπροέδρου. Το 2017 εκλέχθηκε στο Διοικητικό της Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας [Π.Ο.Α.Σ.Α]. και από το 2010 συμμετέχει σε όλα τα συνέδρια. Επιπλέον είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κομοτηνής και από τον Ιανουάριο του 2010 έως 31-12-2010 ασκούσε καθήκοντα Αντιδημάρχου. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείων Κομοτηνής την περίοδο 2007-2008 και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής το 2009. Τον Μάιο του 2010 εκλέχθηκε στην Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Νομού Ροδόπης και το Μάιο του 2016 στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση Κομοτηνής της Νέας Δημοκρατίας, όπου κατέχει το αξίωμα του Αντιπροέδρου. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά.

Δημήτρης Δράκος

Ο Δημήτρης Δράκος είναι 53 ετών και είναι οικονομολόγος. Είναι πτυχιούχος Στατιστικής πληροφορικής και Οικονομικών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Τοπική & Περιφερειακή Ανάπτυξη & Αυτοδιοίκηση» Έχει διατελέσει πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου- Περιφερειακού Τμήματος Θράκης, όπου τώρα είναι εκλεγμένος Οικονομικός Επόπτης. Επιπλέον,  είναι Προϊστάμενος Τμήματος οικονομικών υπηρεσιών στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπου έχει διατελέσει για πολλά χρόνια ως Διευθυντής. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Δημήτρης Μαυρίδης

Ο Δημήτρης Μαυρίδης είναι 50 ετών. Είναι μόνιμος κάτοικος Κομοτηνής. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της εστίασης τα τελευταία 30 χρόνια. Ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης , με διάθεση προσφοράς και όραμα, ο οποίος συστρατεύεται στον κοινό μας αγώνα για το μέλλον του Δήμου Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά.

Ελευθερία Λύκου

Η Ελευθερία Λύκου γεννήθηκε και ζει στη Κομοτηνή. Η καταγωγή της είναι από το Κόσμιο Κομοτηνής. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Επιπλέον έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ως δημοσιογράφος και παρουσιάστριας Δελτίου Ειδήσεων. Συμμετείχε ενεργά στο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Κοσμίου. Είναι παντρεμένη.

Έλενα Πίτατζη

Η Έλενα Πίτατζη είναι 25 ετών και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Εργάζεται από το 2021 ως Διπλωματούχος Μηχανικός Χωροταξίας και Ανάπτυξης στο Δήμο Νέστου, στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκπονεί μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος με τίτλο Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη με εξειδίκευση στις ευφυείς εφαρμογές και συστήματα που χρησιμοποιούνται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τοπικών αυτοδιοικήσεων, ιδιαίτερα στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων , της κυκλικής οικονομίας και της εξοικονόμησης ενέργειας. Η επαγγελματική της ενασχόληση αφορά μελέτες αναπλάσεων αστικών περιοχών, πλατειών, κοινοχρήστων χώρων, σύνταξη, παρακολούθηση και εποπτεία Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας και Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων. Επιπλέον ασχολείται με την ωρίμανση έργων, καθώς και την προετοιμασία, σύνταξη και υποβολή φακέλων έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συμμετέχει σε ομάδα εργασίας του ΤΕΕ – Τμ. Θράκης με αντικείμενο τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια (ΤΠΣ). Συμμετέχει εθελοντικά ως ξεναγός στη δράση Open House Thessaloniki.

Εμέλ Κιουτσούκ Οσμάν

H Εμέλ Κιουτσούκ Οσμάν γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1990. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο 3 ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα φοιτητικά της χρόνια ασχολήθηκε εθελοντικά με προβλήματα φοιτητών και διετέλεσε μέλος του φοιτητικού συλλόγου. Επίσης ήταν ενεργό μέλος του φοιτητικού συλλόγου οικότροφων της φοιτητικής εστίας του ΕΚΠΑ. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, επέστρεψε στην Κομοτηνή κι εργάστηκε ως ασκούμενη δικηγόρος. Σήμερα είναι δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και διατηρεί το δικό της δικηγορικό γραφείο στην Κομοτηνή. Επίσης στο δικηγορικό της γραφείο αναλαμβάνει εθελοντικά τη βοήθεια άπορων συμπολιτών, ώστε να μπορούν να αιτηθούν για διάφορα κοινωνικά προγράμματα.

Εντέρ Σιαμπάν

Ο Εντέρ Σιαμπάν είναι 37 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί δική του μάντρα αυτοκινήτων για πάνω από δέκα χρόνια. Από παιδική ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και έχει παίξει σε διάφορες ομάδες. Επιπλέον διατέλεσε Πρόεδρος της αθλητικής ομάδας «Νέα Ρομά». Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.

Ερκάν Αμέτ

Ο Ερκάν Αμέτ γεννήθηκε το 1990 και ζει μόνιμα στην Κομοτηνή. Ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, από την παιδική του ηλικία, και αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανθρακικού. Στο παρελθόν αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, στην Ελπίδα Σαπών, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Φιλύρα, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής, Νέο Ρομά, Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και στην ομάδα Regions της ΕΠΣ Θράκης. Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αναχώματος και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12 ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ερχάν Μολλά Αλή Μεμέτ

Ο Ερχάν Μολλά Αλή Μεμέτ είναι 32 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Χρηματοοικονομική και Λογιστική στο ΔΠΘ. Τα έτη 2018 και 2019 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΣΜΟΣ-ΑΜΘ. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τα πολιτικά δρώμενα, ως υπεύθυνος οργανωτικού στην ΟΝΝΕΔ Ροδόπης και αργότερα ως υπεύθυνος οικονομικού τομέα στη ΝΟΔΕ Ροδόπης. Διατηρεί δικό του Λογιστικό Γραφείο στην Κομοτηνή από το 2018. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Ζαφέρ Βεϊσάλ

Ο Ζαφέρ Βεϊσάλ γεννήθηκε στην  Κομοτηνή το 1984 και κατοικεί μόνιμα στο Μεγάλο Δουκάτο του Δήμου Κομοτηνής. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ και συνεχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Ιατρικής του Δ.Π.Θ. Είναι παντρεμένος με την Χακή Χανδέ (φιλόλογος αγγλικών) κι έχουν έναν γιο 3,5 ετών. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στις αυτοδιοικητικές δημοτικές εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό &quot;Σύμπραξη Προοπτικής&quot; με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Ηλιάνα Καλεντερίδου

H Ηλιάνα Καλεντερίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Διευθύνει και συμμετέχει ενεργά στην Σχολή Ζωγραφικής «Καλλιτεχνία», την οποία ίδρυσε το 2016.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του University of Leeds στην Αγγλία, και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων: MΕng in Civil & Structural Engineering στο Leeds (UK), ΜΒΑ στο Δ.Π.Θ. και ειδίκευσης στην Συμβουλευτική & τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ.
Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ.
Το επαγγελματικό της έργο επεκτείνεται στο ερευνητικό αντικείμενο του ίδιου πανεπιστημίου, με θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Στρατηγικού Σχεδιασμού, Υποδομών και Μεταφορών κ.α.
Αποτελεί επίσης εξωτερικό συνεργάτη στην εταιρεία Μεταλλικών Κατασκευών Ροδόπης, ΒΙ.ΜΕ.ΚΑΤ. Α.Ε.
Στις κοινωνικές της δραστηριότητες συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή της σε πολιτιστικούς φορείς και επαγγελματικές ενώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ την διακρίνει το αίσθημα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Θεόδωρος Μανίτσας

Ο Θεόδωρος Μανίτσας γεννήθηκε το 1973 στην Κομοτηνή, όπου ζει και εργάζεται. Μεγάλωσε στο Ν. Σιδηροχώρι, είναι παντρεμένος με την Μαρία Λιακάκη, ελεύθερη επαγγελματία, και έχουν 2 παιδιά. Το 1995 αποφοίτησε από το North College στη Θεσσαλονίκη με τον τίτλο Bachelor of Science του τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων. Από το 1997 και για 2 χρόνια εργάστηκε στην εταιρία Πληροφορικής «Διάσταση» και από το 1999 και για 5 χρόνια, στη Βιομηχανία ΣΕΛΜΑΝ, στο τμήμα Πληροφορικής και Μηχανοργάνωσης. Από το 2004 μέχρι σήμερα είναι εταίρος στην Εταιρία «InfoTech» Συστήματα Πληροφορικής &amp; Τηλεπικοινωνιών, που ασχολείται με την εγκατάσταση και υποστήριξη Πληροφοριακών Συστημάτων σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Παράλληλα, ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση αγροτικών εκμεταλλεύσεων, με έδρα το Ν. Σιδηροχώρι. Το 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη. Από το 2019 είναι μέλος στο ΔΣ της Αναπτυξιακής Εταιρίας «Καραθεοδωρή Α.Ε.» και από το 2021 είναι Ταμίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης.

Θεόδωρος Τσιρικούδης

Ο Θεόδωρος Τσιρικούδης γεννήθηκε το 1962 στο Μικρό Κρανοβούνι. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Κομοτηνής και στη συνέχεια φοίτησε στο ΤΕΙ Πειραιά στο Τμήμα Ηλεκτρολογίας. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Τεχνολόγων Μηχανικών.Εργάστηκε σε διάφορους τομείς όπως το Δασαρχείο, τα Λατομεία Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ στη Μάνδρα Ελευσίνας, τη Βιομηχανία Χάρτου ΕΛΙΝΑ, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τον ΟΤΕ και το Δήμο Κομοτηνής. Στο Δήμο Κομοτηνής έχει απασχοληθεί σε διάφορους κλάδους, όπου ασχολήθηκε ενδεικτικά με τη σύνταξη μελετών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σχολείων, δρόμων, πλατειών, γηπέδων, παιδικών χαρών και άλλων κτιρίων ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής και επίβλεψη εργασιών κατά την εκτέλεση των έργων. Επιπλέον, με την αγροτική οδοποιία, ανόρυξη και εξοπλισμό αρδευτικών γεωτρήσεων. Εργάστηκε στο γραφείο συγκοινωνιακών θεμάτων ως υπάλληλος και προϊστάμενος, ως τεχνικός ασφάλειας εργαζομένων και εγκαταστάσεων στους χώρους εργασίας ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής και ως προϊστάμενος των συνεργείων του Δήμου. Ήταν Συνδικαλιστής στο Σύλλογο Εργαζομένων Υπαλλήλων Δήμου Κομοτηνής σε θέση Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου επί σειρά ετών, καθώς και αντιπρόσωπος εργαζομένων του Δήμου Κομοτηνής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΑ. Σήμερα είναι συνταξιούχος του δημοσίου. Επιπλέον υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες ποδοσφαίρου της περιοχής, διαιτητής ποδοσφαίρου, μέλος του  Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θράκης.

Ιωάννης Βασιλειάδης

Ο Ιωάννης Βασιλειάδης γεννήθηκε το 1983 στην Κομοτηνή, όπου ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το 2007 ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως μηχανικός στο ΙΕΚ Ακμή της Θεσσαλονίκης, διατηρώντας παράλληλα επιχειρηματική δραστηριότητα σε ιδιόκτητη επιχείρηση εμπορίας και επισκευής μηχανών-σκαφών θαλάσσης στους Αγίους Θεόδωρους Ροδόπης. Το 2012 αποφοίτησε από το ΔΙΕΚ ΕΚΑΒ της Αλεξανδρούπολης και διορίστηκε ως διασώστης σε πλήρωμα ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Αθήνας. Σήμερα, υπηρετεί το λειτούργημα αυτό, ως υπεύθυνος του ΕΚΑΒ του τομέα Νομού Ροδόπης και είναι μέλος της ομάδας ΕΤΙΚ του ΕΚΑΒ.Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει πληθώρα εξειδικευμένων πιστοποιημένων σεμιναρίων όπως: α) Φυσικές, Βιολογικές Καταστροφές και Τεχνικά Έργα (ΕΑΠ), β) Διοίκηση Μονάδων Υγείας (ΕΚΠΑ), γ) Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΕΚΠΑ), δ) Εσωτερικός Έλεγχος (ΕΚΠΑ) και ε) Εκλογές και Εκλογικά Συστήματα (ΕΑΠ). Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Κατερίνα Δερδελάκου

Η Κατερίνα Δερδελάκου είναι 28 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και φοιτεί στο ΠΜΣ «Φιλοσοφία και Τέχνες» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε υποτροφία για καλοκαιρινά μαθήματα γερμανικών στο Πανεπιστήμιο Christian-Albrechts στο Κίελο της Γερμανίας. Επιπλέον, μετά τη λήξη των βασικών της σπουδών συνέχισε την εκπαίδευση της στο τμήμα Αγγλικής και Αμερικανικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris-Londron στο Salzburg της Αυστρίας.

Κυριάκος Γκάζος

Ο Κυριάκος Γκάζος ζει στην Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής και υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Επί σειρά ετών εργάστηκε στα προγράμματα του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στα Τμήματα Διαπολιτισμικής Εκπαιδευτικής Στήριξης του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, στην ιδιωτική εκπαίδευση, στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ενώ διετέλεσε αξιολογητής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαρκούς γνώσης της Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Ελληνικού Πολιτισμού των υπηκόων τρίτων χωρών. Το 2001 διορίστηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ως Δικαστικός Υπάλληλος, και σήμερα υπηρετεί στο Εφετείο Θράκης από την θέση του αναπληρωτή Προϊσταμένου του Ποινικού Τμήματος. Αγωνίστηκε στην ομάδα βόλεϊ του Πανθρακικού, είναι από τα παλαιότερα μέλη της δρομικής κοινότητας της πόλης μας, με συμμετοχές σε ημιμαραθωνίους και μαραθωνίους και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Είναι, επίσης, Γραμματέας της ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνής και αναπληρωτής Πρόεδρος του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος κι έχει ένα γιό.

Κωνσταντίνος Μάινας

Ο Κωνσταντίνος Μάινας γεννήθηκε στη Κομοτηνή το 1971. Το 1995 αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Εκτέλεσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στο χωριό Πολύανθος του Ν. Ροδόπης. Ξεκίνησε την ειδικότητα της καρδιολογίας στη Παθολογική Κλινική του Γ. Νοσοκομείου Κομοτηνής. Το 2000 υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία και συνέχισε την ειδικότητά του στην Καρδιολογική Κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά. Ακολούθησε μετεκπαίδευσή του στη παιδοκαρδιολογία. Από το 2007 ασκεί την καρδιολογία, ως ιδιώτης ιατρός στη Κομοτηνή. Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και της Ομάδας Εργασίας συγγενών καρδιοπαθειών ενηλίκων  πνευμονικής υπέρτασης και παιδοκαρδιολογίας. Το 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Είναι πατέρας μιας κόρης 7 ετών.

Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης ζει στην Κομοτηνή και είναι Εργοφυσιολόγος – Σύμβουλος διατροφής και άσκησης. Είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ Κομοτηνής, κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διατροφή από το πανεπιστήμιο John Moors  του Liverpool και διδακτορικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Διετέλεσε τομεάρχης αθλητισμού της ΝΔ για τον Νομό Ροδόπης. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Λαμπρινή Δομβρίδου

Η Λαμπρινή Δομβρίδου είναι 42 ετών, γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1999 και έχει υπηρετήσει σε διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης από το 2005. Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης από το έτος 2008, συμμετέχοντας σε όλες τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις του Σωματείου. Μάχιμη συνδικαλίστρια, υπηρετεί το συνδικαλιστικό κίνημα της Ελληνικής Αστυνομίας ως εκλεγμένη σε διάφορα θεσμικά όργανα , ανελλιπώς από το έτος 2015 μέχρι και σήμερα. Εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και διετέλεσε Ταμίας κατά την τριετία 2015-2018. Επανεκλέχθηκε στο ίδιο αξίωμα για την τριετία 2021-2024. Διετέλεσε Αντιπρόσωπος της ΄Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων κατά την τριετία 2015-2018. Επίσης διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Γραμματείας Γυναικών της ΄Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κατά τα έτη από 2015 έως και 2021. Είναι ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου « Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης» από το 2010, στηρίζοντας και συμμετέχοντας σε όλες τις δράσεις του.

Μαρία Γεωργιάδου

H Μαρία Γεωργιάδου γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1968. Αποφοίτησε το 1985 από το 2 ο ΓΕΛ Κομοτηνής. Είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος Αισθητικής – Κοσμετολογίας επίσης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Επιπλέον κατέχει πτυχίο ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ Θεσσαλονίκης.Διορίστηκε το 1991 στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και στη συνέχεια στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, όπου υπηρέτησε για 14 έτη. Το 2003 μετατάχθηκε με δική της αίτηση στα Ιατρεία του πρώην ΙΚΑ Κομοτηνής και νυν Κέντρο Υγείας Κομοτηνής, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα σε θέση υπεύθυνης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Έχει συνεργαστεί με το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ως εκπαιδεύτρια και από το 2016 διδάσκει στο ΔΙΕΚ Κομοτηνής. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο και έχουν δύο κόρες.

Μαρία Κεφαλίδου

Η Μαρία Κεφαλίδου γεννήθηκε στην Κομοτηνή, τη δεκαετία του εξήντα, στην συνοικία του Αγίου Γεωργίου. Είναι καθηγήτρια μουσικής. Αποφοίτησε από το 2 ο Δημοτικό-2 ο Γυμνάσιο-2 ο Λύκειο Κομοτηνής και σπούδασε μουσική στο Θρακικό Πνευματικό Κέντρο-Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής. Ο πρώτος της δάσκαλός και παππούς της, ήταν ο αείμνηστος αρχιμουσικός της μπάντας του Δήμου Κομοτηνής, Αθανάσιος Μαλετσίδης. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη οικονομικά και ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές της στην ίδια πόλη. Το 1990 έδωσε εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας και διορίστηκε στην Κομοτηνή. Υπηρέτησε ως καθηγήτρια, σχεδόν σε όλα τα γυμνάσια της Κομοτηνής και το 1993 βοήθησε στην ίδρυση του Μουσικού Σχολείου, στο οποίο βρίσκεται μέχρι και σήμερα, υπηρετώντας το με την ιδιότητα της καθηγήτριας, υποδιευθύντριας και τα δύο τελευταία σχολικά έτη ως αναπληρώτριας Διευθύντριας. Από το 1989 και για αρκετές δεκαετίες. με άδεια από την εργασία της, εργάστηκε στο Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής. Δραστηριοποιείται σε συλλόγους και ομίλους της πόλης προσφέροντας εθελοντικά βοήθεια σε συμπολίτες μας. Από το 2017-2019 και για τρία χρόνια δημιούργησε εθελοντικά τη χορωδία στο 2 ο ΚΑΠΗ Κομοτηνής. Παντρεύτηκε τον Γεώργιο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος χάθηκε πολύ γρήγορα σε τροχαίο ατύχημα, και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο, καθηγητή πληροφορικής, και την Αφροδίτη-Λυδία Παναγιωτοπούλου ειδικευόμενη ιατρό στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Μαρία Χαμητίδου

Η Μαρία Χαμητίδου είναι 50 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Είναι Διπλωματούχος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιού Θεσσαλονίκης και κάτοχος διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της ειδίκευσης Εγγείων Βελτιώσεων του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει από το 2011-2015 Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρ. &amp; Τοπογράφων Μηχανικών του Τοπικού Τμήματος ΑΤΜ Ροδόπης, από το 2013-2019 Ταμίας και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Θράκης και από το 2013-2019 ως μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής. Έχει εργαστεί ως  διώτης Μηχανικός σε Μελετητική Εταιρεία. Το 2001-2011 εργάσθηκε στην Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. στην Διεύθυνση Δημοσίων Έργων και από το 2011 ως και σήμερα εργάζεται ως Προϊστάμενη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Α.Μ.-Θ.. Κατά την εικοσαετή της θητεία στο δημόσιο φορέα έχει ασχοληθεί με πολλά συγχρηματοδοτούμενα και ευρωπαϊκά έργα. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Μαρία Παπαδοπούλου

Η Μαρία Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Κομοτηνή και είναι Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος. Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στην Ελλάδα, συνέχισε στην Ιταλία για να σπουδάσει ιατρική και έλαβε το πτυχίο της από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”, το 1993 με άριστα. Μέχρι το 1994 υπηρέτησε ως ιατρός αγροτικής περιοχής στην Ροδόπη. Από το 1995-1996 συνέχισε την ειδίκευση της στην Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και από το 1996-2001 συνέχισε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης την Μαιευτική Γυναικολογία, από όπου έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της τον Ιούνιο του 2001. Έκτοτε, διατηρεί το ιδιωτικό της Ιατρείο Γυναικολογίας και Μαιευτικής στην Κομοτηνή και από το 2022 είναι συνιδρύτρια και συνέταιρος του Ιατρείου Γυναικολογικής Αισθητικής GYNE. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικής Γυναικολογίας (ΕΜΓΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μ/Γ έχοντας και άδεια εκτέλεσης υπερήχων από το 2003 και Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης. Επιπλέον, από τον Αύγουστο του 2019 είναι μετεκπαιδευθείσα στην Αισθητική Γυναικολογία και Senior member στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αισθητικής Γυναικολογίας (ESAG). Η Μαρία είναι μητέρα δυο παιδιών και τα τελευταία δέκα χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά σε φορείς και συλλόγους με έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Μαρίνος Κωνσταντινίδης

Ο Μαρίνος Κωνσταντινίδης είναι 60 ετών και είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές και πτυχίο Νομικής Σχολής. Έχει διατελέσει Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης επί πολλά έτη. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον συνδικαλιστικό χώρο τον εκπαιδευτικών. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας και αντιπρόσωπος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και πρόεδρος υπηρεσιακών συμβουλίων. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Μεσούτ Χασάν

Ο Μεσούτ Χασάν γεννήθηκε το 1973. Είναι μόνιμος κάτοικος Κομοτηνής. Από το 1997 δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας φωτογράφος και διατηρεί δικό του κατάστημα στην πόλη της Κομοτηνής. Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Είναι μέλος του Επαγγελματικού &amp; Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, όπου έχει διατελέσει και Α’ Αντιπρόεδρος. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ιάσμου το 2014 και διατέλεσε Πρόεδρος και μέλος πολλών αθλητικών σωματείων και συλλόγων, όπως της ΠΑΕ Πανθρακικός και της ΕΠΣ Θράκης. Είναι παντρεμένος κι έχει μια κόρη.

Μηνάς Μποντρότσος

Ο Μηνάς Μποντρότσος γεννήθηκε το 1985. Μεγάλωσε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος της σχολής γραφιστικών και φωτογραφίας στην Θεσσαλονίκη. Είναι δεύτερης γενιάς φωτογράφος και διατηρεί τη δική του επιχείρηση από το 2011 με έδρα την Κομοτηνή.  Επιπλέον, διατελεί πρόεδρος του Σωματείου Φωτογράφων Νομού Ροδόπης για δεύτερη συνεχόμενη θητεία ( από το 2019  εως κ σήμερα) και εκπρόσωπος του νόμου μας από το 2014 στο φωτογραφικό κλάδο της Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει ενεργά σε διάφορους αθλητικούς συλλόγους για πάνω από μια δεκαετία.  Είναι παντρεμένος.

Ξένια Κυριαζίδου

Η Ξένια Κυριαζίδου σπούδασε γραφικές τέχνες στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα των Αθηνών, και αμέσως μετά, εντάχθηκε στο εργατικό δυναμικό της εταιρείας ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. (θυγατρική της Alfa Beta Roto), που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ.
Σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην εταιρεία, από τη θέση της Διευθύντριας Παραγωγής.
Παράλληλα, και επί σειρά πολλών ετών, υπήρξε και συνεχίζει να είναι, ο άνθρωπος που στηρίζει τις δράσεις του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής, ως αντιπρόεδρος του συλλόγου. Έχει διοργανώσει και φέρει σε πέρας πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, που σκοπό έχουν τη διάδοση της Θρακιώτικης παράδοσης στο ευρύ κοινό και τη μεταλαμπάδευση της στις νεότερες γενιές.
Ως αρχηγός μονογονεϊκής οικογένειας μεγαλώνει με πολλή αγάπη τις δύο της κόρες.

Ματίνα Μαυραντώνη

Η Ματίνα Μαυραντώνη ζει στην Κομοτηνή και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Εργάζεται στο νοσοκομείο Κομοτηνής, ως μοριακή βιολόγος από το 2001. Επιπλέον, είναι συντονίστρια του συμβουλίου Διαχείρισης Ποιότητας του νοσοκομείου.
Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εργαζομένων του νοσοκομείου και του Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου.

Παγώνα Κόφα

H Παγώνα Κόφα είναι 48 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επισκεπτών-τριών Υγείας Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Εργάζεται στη Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, με κύριο έργο την προσέλκυση και διατήρηση των εθελοντών αιμοδοτών και την ανάπτυξη προγραμμάτων αγωγής υγείας, τόσο στον μαθητικό όσο και στον γενικό πληθυσμό. Στα 24 χρόνια ενεργής υπηρεσίας στο χώρο της υγείας απασχολήθηκε τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας αλλά και ως ερευνήτρια στο Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης παιδικών Ατυχημάτων της έδρας Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σταύρος Κοσουτζής

Ο Σταύρος Κοσουτζής γεννήθηκε στην Κομοτηνή και μεγάλωσε στους Υφανταί.  Από την ηλικία των 17 εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα. Είναι απόφοιτος του Δ.ΙΕΚ του Τμήματος Μηχανογραφημένης Λογιστικής , και εργάστηκε στον τομέα των πωλήσεων ψηφιακής τεχνολογίας και υπολογιστών.Απασχολήθηκε επί 20 έτη ως ιδιωτικός υπάλληλος, και τα τελευταία τρία χρόνια έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα νέων αγροτών, δημιουργώντας τη δική του επιχείρηση στον πρωτογενή τομέα.   Η αγάπη του για τον τόπο του έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές του αποφάσεις. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σταύρος Παντελής

Ο Σταύρος Παντελής γεννήθηκε το 1976 στην Κομοτηνή. Είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος MASTER. Διατηρεί Τεχνικό Γραφείο, ως ιδιώτης Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Είναι Μελετητής Ιδιωτικών Έργων και Μελετητής Δημοσίων έργων (2004 – σήμερα) σε Χωροταξικές & Ρυθμιστικές Μελέτες,  Περιβαλλοντικές Μελέτες, Μελέτες Τοπογραφίας, Υδραυλικών Έργων, Συγκοινωνιακών Έργων – Οδοποιίας, Πολεοδομικές / Ρυμοτομικές Μελέτες &amp; Μελέτες Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S.). Επιπλέον είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ν. Ροδόπης. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης & Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας &amp; Κοινόχρηστων Χώρων «Νέστορας Τσανακλής», του Δήμου Κομοτηνής και είναι Αποκλειστικός Συνεργάτης της Εθνικής Τράπεζας / Εκτενεπόλ Α.Ε. , για τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας της στις Ζ.Ε.Π. Κομοτηνής & Ξάνθης. Διετέλεσε Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού &amp; Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης (2018 – 2021) και είναι Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.ΕΠ. Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης από το 2021 έως και σήμερα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Φερού Χουσεϊν

O Φερού Χουσεϊν γεννήθηκε το 1974. Είναι μόνιμος κάτοικος Κομοτηνής. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης και διατηρεί δικό του καφενείο στην πόλη από το 2002. Είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου, με ειδικότητα ηλεκτρολόγος, κι εργάστηκε στο παρελθόν για δέκα χρόνια σε συνεργείο αυτοκινήτων. Είναι μέλος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, και στο παρελθόν ήταν εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Ασχολήθηκε επί χρόνια με το χώρο του ποδοσφαίρου και διατέλεσε Αντιπρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα «Αστέρι» Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος κι έχει ένα γιό.

Χρήστος Σταθάκης

Ο Χρήστος Σταθάκης γεννήθηκε το 1976 στην Κομοτηνή και οι γονείς του κατάγονται από τη Μέση Κομοτηνής. Είναι Γεωπόνος με σπουδές στην Ιταλία και τη Βουλγαρία. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κατάστημα με γεωπονικά είδη στα Παγούρια Κομοτηνής. Επίσης είναι αγρότης, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Συνδυάζει τις γνώσεις και προσθέτοντας την αγάπη για τη παράδοση και τη φύση δημιουργεί προσφέροντας στον τόπο του. Στα πλαίσια της κοινωνικής του δραστηριότητας αλλά και της αγάπης του για τον αθλητισμό είναι Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Αναγέννηση Παγουρίων. Με διαρκείς παρεμβάσεις φροντίζει να υποστηρίζει κοινωνικές δομές, που χρίζουν βοήθειας, όπου και όπως μπορεί.