Καλώς ήρθατε!

Οι Μέθοδοι μας

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

Δεν κατέχουμε το αλάθητο. Δεν είμαστε «μάγοι που βγάζουν λαγούς απ το καπέλο». Έχουμε σχέδιο, πρόγραμμα, όραμα. Όμως είμαστε πολίτες ανοιχτών οριζόντων. Υιοθετούμε κάθε χρήσιμη ιδέα, κάθε πρόταση που βελτιώνει την λειτουργία και την αποδοτικότητα του Δήμου Κομοτηνής. Γιατί είμαστε αφοσιωμένοι στην κατάκτηση των στόχων μας.

Απέναντι στις ιδεοληψίες της δημοτικής αρχής, στις φαντασιώσεις του Δημάρχου και της παρέας του, στο κλειστό κύκλωμα των «κολλητών», των «δικών» μας, εμείς προτάσσουμε την αφοσίωση μας στην αρχή: από την 1η Ιανουαρίου πάμε να αλλάξουμε όλα τα αρνητικά, όλα όσα μας καθηλώνουν και  όλα όσα προσβάλλουν την νοημοσύνη των δημοτών.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΣΤΟ «ΠΑΜΕ ΝΑ»

ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΣΤΟ «ΠΑΜΕ ΝΑ»

ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Γνωρίζουμε ότι ύστερα από την παρακμιακή και προβληματική περίοδο της σημερινής δημοτικής αρχής, τα κενά, τα προβλήματα, οι στρεβλώσεις στο Δήμο Κομοτηνής έχουν απογειωθεί. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει δουλειά πολλή. Είναι τιμή και χρέος μας να αναγεννήσουμε την πόλη, τον Δήμο. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει σκληρή δουλειά αλλά χαιρόμαστε γι αυτό.

Η παράταξη μας συγκροτήθηκε ως  πόλος δημοκρατικής ανασυγκρότησης, κοινωνικής ευθύνης και μεταρρυθμιστικής προοπτικής.Η  θεμελιώδης θέση μας υπέρ ενός πολυεπίπεδου και ανοιχτού διαλόγου, απαλλαγμένου από ιδεοληψίες, στενότητες, πελατειακά δίκτυα, αδιαφανείς πρακτικές,  εθνολαϊκιστικούς μύθους, συνηγορεί υπέρ μιας πρακτικής  που επιδιώκει και κατοχυρώνει  την ειλικρινή  συνεννόηση σε τοπικό επίπεδο , που οδηγεί στη συλλογική αντίληψη, το ομαδικό πνεύμα, στη συνεργασία.

ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ

Πρέπει να υπερβούμε την τυπική συμμετοχή των δημοτών στην διαδικασία διαμόρφωσης των κριτηρίων στη λήψη αποφάσεων. Η γνώμη τους θα έχει ουσιαστικό και αποτελεσματικό χαρακτήρα και περιεχόμενοΣυμβούλια και επιτροπές θα συγκροτηθούν με την μεγαλύτερη συμμετοχή εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών. Σε σοβαρά θέματα, η τεχνολογία μας επιτρέπει, τον ανοιχτό διάλογο, τον προβληματισμό και την αναζήτηση παραγωγικών λύσεων στα προβλήματα.

Μοιραστείτε το