Καλώς ήρθατε!

Οι Υποψήφιοι

Ο τόπος μας είμαστε εμείς.
Ενεργοί πολίτες, άνθρωποι άξιοι και δυναμικοί.
Μια δυνατή ομάδα για να δώσουμε ΔΥΝΑΤΑ στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ το μέλλον που της αξίζει.

Άγγελος Νεστορίδης

Ο Άγγελος Νεστορίδης  ζει στην Κομοτηνή και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών και αντιπρόσωπος αυτών στη Σύγκλητο και στο Πρυτανικό Συμβούλιο. Είναι Δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης από το 1995 και προήχθη σε Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω το έτος 2007. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία της Ποινικής Δικονομίας στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής ως  Ωρομίσθιος Καθηγητής και διατελεί ως εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης από το 2014 έως και σήμερα.

Αγησίλαος Βεσεξίδης

Ο Αγησίλαος Βεσεξίδης είναι 34 ετών και ζει στην Καρυδιά. Διετέλεσε 5 χρόνια τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής και ασχολείται ενεργά με την διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με πολλούς συλλόγους και φορείς. Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες ως επικεφαλής της Άπω Ανατολής στην Ελλάδα. Είναι κάτοχος 6 παγκοσμίων ρεκόρ Guinness. Είναι μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πρόεδρος και ιδρυτής του Πανθρακικού Συλλόγου Ταχυδρομικών Περιστεριών.

Αικατερίνη Μωυσίδου

H Αικατερίνη Μωυσίδου γεννήθηκε το 1979 και ζει στην Κομοτηνή. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Απόφοιτος του  University of Architecture, Civil Engineering and Geodesy (Y.A.C.G) από το 2004 με Δίπλωμα Αρχιτεκτονικής (Master).  Διατελεί μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2005 και μέλος ομάδας εργασίας του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Από το 2006 διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Κομοτηνή μαζί με τον αδερφό της, Μωυσίδη Αλέξανδρο, Μηχανολόγο Μηχανικό. Επιπλέον, τα τελευταία 6 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Τουριστικών Καταλυμάτων. Είναι παντρεμένη με τον ιατρό- ορθοπαιδικό Ρυζιώτη Γεώργιο και έχει δυο παιδιά.

Αχμέτ Μολλά Αχμέτ

Ο Αχμέτ Μολλά Αχμέτ γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1985. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στο μειονοτικό λύκειο Κομοτηνής «Τζελάλ Μπαγιάρ». Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής των ΙΕΚ. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Anadolu της Εσκισεχήρ. Τα τελευταία χρόνια είναι συνεργάτης σε λογιστικό γραφείο της Κομοτηνής. Από μικρή ηλικία ανέλαβε διάφορες θέσεις σε συλλόγους και ομάδες. Συμμετείχε επί πολλά έτη στη διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Κομοτηνής «Αστέρι» ως Γενικός Γραμματέας και ως Γενικός Αρχηγός. Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος του Ομίλου Φοιτητών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Επιπλέον, έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΚΕΠΠΑΚ του Δήμου Κομοτηνής. Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικές δραστηριότητες κι έχει αναλάβει καθήκοντα και στη θεατρική ομάδα Σαφάκ. Δοκίμια και μυθιστορήματα του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Βλαδίμηρος Τζεϊρανίδης

Ο Βλαδίμηρος Τζεϊρανίδης είναι 34 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος Β. Νοσηλευτικής και διασώστης σε πλήρωμα ασθενοφόρου. Εργάζεται, ως  δημόσιος υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Κομοτηνής. Είναι πρόεδρος των εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Θράκης, και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΠΦΥ, όπου και διατελεί χρέη υπευθύνου δημοσίων σχέσεων. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης “Η Τραπεζούντα”. 

Γιάννης Ίτσας

Ο Γιάννης Ίτσας ζει στην Κομοτηνή και είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης και εδώ και 26 χρόνια αφοσιωμένος στην ενεργή και μάχιμη δικηγορία. Επί σειρά ετών συμμετείχε στα αθλητικά δρώμενα του Νομού, κυρίως στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι πρόεδρος και ιδρυτής της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης επί 25 έτη. Επιπλέον, είναι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Δημήτρης Δράκος

Ο Δημήτρης Δράκος είναι 53 ετών και είναι οικονομολόγος. Είναι πτυχιούχος Στατιστικής πληροφορικής και Οικονομικών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Τοπική & Περιφερειακή Ανάπτυξη & Αυτοδιοίκηση» Έχει διατελέσει πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου- Περιφερειακού Τμήματος Θράκης, όπου τώρα είναι εκλεγμένος Οικονομικός Επόπτης. Επιπλέον,  είναι Προϊστάμενος Τμήματος οικονομικών υπηρεσιών στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπου έχει διατελέσει για πολλά χρόνια ως Διευθυντής. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Έλενα Πίτατζη

Η Έλενα Πίτατζη είναι 25 ετών και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Εργάζεται από το 2021 ως Διπλωματούχος Μηχανικός Χωροταξίας και Ανάπτυξης στο Δήμο Νέστου, στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκπονεί μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος με τίτλο Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη με εξειδίκευση στις ευφυείς εφαρμογές και συστήματα που χρησιμοποιούνται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τοπικών αυτοδιοικήσεων, ιδιαίτερα στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων , της κυκλικής οικονομίας και της εξοικονόμησης ενέργειας. Η επαγγελματική της ενασχόληση αφορά μελέτες αναπλάσεων αστικών περιοχών, πλατειών, κοινοχρήστων χώρων, σύνταξη, παρακολούθηση και εποπτεία Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας και Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων. Επιπλέον ασχολείται με την ωρίμανση έργων, καθώς και την προετοιμασία, σύνταξη και υποβολή φακέλων έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συμμετέχει σε ομάδα εργασίας του ΤΕΕ – Τμ. Θράκης με αντικείμενο τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια (ΤΠΣ). Συμμετέχει εθελοντικά ως ξεναγός στη δράση Open House Thessaloniki.

Ερχάν Μολλά Αλή Μεμέτ

Ο Ερχάν Μολλά Αλή Μεμέτ είναι 32 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Χρηματοοικονομική και Λογιστική στο ΔΠΘ. Τα έτη 2018 και 2019 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΣΜΟΣ-ΑΜΘ. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τα πολιτικά δρώμενα, ως υπεύθυνος οργανωτικού στην ΟΝΝΕΔ Ροδόπης και αργότερα ως υπεύθυνος οικονομικού τομέα στη ΝΟΔΕ Ροδόπης. Διατηρεί δικό του Λογιστικό Γραφείο στην Κομοτηνή από το 2018. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Ηλιάνα Καλεντερίδου

H Ηλιάνα Καλεντερίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Διευθύνει και συμμετέχει ενεργά στην Σχολή Ζωγραφικής «Καλλιτεχνία», την οποία ίδρυσε το 2016.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του University of Leeds στην Αγγλία, και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων: MΕng in Civil & Structural Engineering στο Leeds (UK), ΜΒΑ στο Δ.Π.Θ. και ειδίκευσης στην Συμβουλευτική & τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ.
Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ.
Το επαγγελματικό της έργο επεκτείνεται στο ερευνητικό αντικείμενο του ίδιου πανεπιστημίου, με θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Στρατηγικού Σχεδιασμού, Υποδομών και Μεταφορών κ.α.
Αποτελεί επίσης εξωτερικό συνεργάτη στην εταιρεία Μεταλλικών Κατασκευών Ροδόπης, ΒΙ.ΜΕ.ΚΑΤ. Α.Ε.
Στις κοινωνικές της δραστηριότητες συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή της σε πολιτιστικούς φορείς και επαγγελματικές ενώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ την διακρίνει το αίσθημα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Κατερίνα Δερδελάκου

Η Κατερίνα Δερδελάκου είναι 28 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και φοιτεί στο ΠΜΣ «Φιλοσοφία και Τέχνες» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε υποτροφία για καλοκαιρινά μαθήματα γερμανικών στο Πανεπιστήμιο Christian-Albrechts στο Κίελο της Γερμανίας. Επιπλέον, μετά τη λήξη των βασικών της σπουδών συνέχισε την εκπαίδευση της στο τμήμα Αγγλικής και Αμερικανικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris-Londron στο Salzburg της Αυστρίας.

Κυριάκος Γκάζος

Ο Κυριάκος Γκάζος ζει στην Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής και υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Επί σειρά ετών εργάστηκε στα προγράμματα του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στα Τμήματα Διαπολιτισμικής Εκπαιδευτικής Στήριξης του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, στην ιδιωτική εκπαίδευση, στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ενώ διετέλεσε αξιολογητής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαρκούς γνώσης της Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Ελληνικού Πολιτισμού των υπηκόων τρίτων χωρών. Το 2001 διορίστηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ως Δικαστικός Υπάλληλος, και σήμερα υπηρετεί στο Εφετείο Θράκης από την θέση του αναπληρωτή Προϊσταμένου του Ποινικού Τμήματος. Αγωνίστηκε στην ομάδα βόλεϊ του Πανθρακικού, είναι από τα παλαιότερα μέλη της δρομικής κοινότητας της πόλης μας, με συμμετοχές σε ημιμαραθωνίους και μαραθωνίους και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Είναι, επίσης, Γραμματέας της ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνής και αναπληρωτής Πρόεδρος του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος κι έχει ένα γιό.

Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης ζει στην Κομοτηνή και είναι Εργοφυσιολόγος – Σύμβουλος διατροφής και άσκησης. Είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ Κομοτηνής, κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διατροφή από το πανεπιστήμιο John Moors  του Liverpool και διδακτορικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Διετέλεσε τομεάρχης αθλητισμού της ΝΔ για τον Νομό Ροδόπης. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Μαρίνος Κωνσταντινίδης

Ο Μαρίνος Κωνσταντινίδης είναι 60 ετών και είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές και πτυχίο Νομικής Σχολής.
Έχει διατελέσει Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης επί πολλά έτη. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον συνδικαλιστικό χώρο τον εκπαιδευτικών.
Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας και αντιπρόσωπος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και πρόεδρος υπηρεσιακών συμβουλίων.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Ματίνα Μαυραντώνη

Η Ματίνα Μαυραντώνη ζει στην Κομοτηνή και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Εργάζεται στο νοσοκομείο Κομοτηνής, ως μοριακή βιολόγος από το 2001. Επιπλέον, είναι συντονίστρια του συμβουλίου Διαχείρισης Ποιότητας του νοσοκομείου.
Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εργαζομένων του νοσοκομείου και του Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου.

Μαρία Χαμητίδου

Η Μαρία Χαμητίδου είναι 50 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Είναι Διπλωματούχος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιού Θεσσαλονίκης και κάτοχος διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της ειδίκευσης Εγγείων Βελτιώσεων του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει από το 2011-2015 Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρ. & Τοπογράφων Μηχανικών του Τοπικού Τμήματος ΑΤΜ Ροδόπης, από το 2013-2019 Ταμίας και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Θράκης και από το 2013-2019 ως μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής. Έχει εργαστεί ως  διώτης Μηχανικός σε Μελετητική Εταιρεία. Το 2001-2011 εργάσθηκε στην Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. στην Διεύθυνση Δημοσίων Έργων και από το 2011 ως και σήμερα εργάζεται ως Προϊστάμενη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Α.Μ.-Θ.. Κατά την εικοσαετή της θητεία στο δημόσιο φορέα έχει ασχοληθεί με πολλά συγχρηματοδοτούμενα και ευρωπαϊκά έργα. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Μαρία Παπαδοπούλου

Η Μαρία Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Κομοτηνή και είναι Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος. Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στην Ελλάδα, συνέχισε στην Ιταλία για να σπουδάσει ιατρική και έλαβε το πτυχίο της από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”, το 1993 με άριστα. Μέχρι το 1994 υπηρέτησε ως ιατρός αγροτικής περιοχής στην Ροδόπη. Από το 1995-1996 συνέχισε την ειδίκευση της στην Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και από το 1996-2001 συνέχισε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης την Μαιευτική Γυναικολογία, από όπου έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της τον Ιούνιο του 2001. Έκτοτε, διατηρεί το ιδιωτικό της Ιατρείο Γυναικολογίας και Μαιευτικής στην Κομοτηνή και από το 2022 είναι συνιδρύτρια και συνέταιρος του Ιατρείου Γυναικολογικής Αισθητικής GYNE. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικής Γυναικολογίας (ΕΜΓΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μ/Γ έχοντας και άδεια εκτέλεσης υπερήχων από το 2003 και Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης. Επιπλέον, από τον Αύγουστο του 2019 είναι μετεκπαιδευθείσα στην Αισθητική Γυναικολογία και Senior member στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αισθητικής Γυναικολογίας (ESAG). Η Μαρία είναι μητέρα δυο παιδιών και τα τελευταία δέκα χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά σε φορείς και συλλόγους με έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Ξένια Κυριαζίδου

Η Ξένια Κυριαζίδου σπούδασε γραφικές τέχνες στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα των Αθηνών, και αμέσως μετά, εντάχθηκε στο εργατικό δυναμικό της εταιρείας ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. (θυγατρική της Alfa Beta Roto), που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ.
Σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην εταιρεία, από τη θέση της Διευθύντριας Παραγωγής.
Παράλληλα, και επί σειρά πολλών ετών, υπήρξε και συνεχίζει να είναι, ο άνθρωπος που στηρίζει τις δράσεις του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής, ως αντιπρόεδρος του συλλόγου. Έχει διοργανώσει και φέρει σε πέρας πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, που σκοπό έχουν τη διάδοση της Θρακιώτικης παράδοσης στο ευρύ κοινό και τη μεταλαμπάδευση της στις νεότερες γενιές.
Ως αρχηγός μονογονεϊκής οικογένειας μεγαλώνει με πολλή αγάπη τις δύο της κόρες.

Παγώνα Κόφα

H Παγώνα Κόφα είναι 48 ετών και ζει στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επισκεπτών-τριών Υγείας Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Εργάζεται στη Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, με κύριο έργο την προσέλκυση και διατήρηση των εθελοντών αιμοδοτών και την ανάπτυξη προγραμμάτων αγωγής υγείας, τόσο στον μαθητικό όσο και στον γενικό πληθυσμό. Στα 24 χρόνια ενεργής υπηρεσίας στο χώρο της υγείας απασχολήθηκε τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας αλλά και ως ερευνήτρια στο Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης παιδικών Ατυχημάτων της έδρας Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χρήστος Σταθάκης

Ο Χρήστος Σταθάκης γεννήθηκε το 1976 στην Κομοτηνή και οι γονείς του κατάγονται από τη Μέση Κομοτηνής. Είναι Γεωπόνος με σπουδές στην Ιταλία και τη Βουλγαρία. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κατάστημα με γεωπονικά είδη στα Παγούρια Κομοτηνής. Επίσης είναι αγρότης, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Συνδυάζει τις γνώσεις και προσθέτοντας την αγάπη για τη παράδοση και τη φύση δημιουργεί προσφέροντας στον τόπο του. Στα πλαίσια της κοινωνικής του δραστηριότητας αλλά και της αγάπης του για τον αθλητισμό είναι Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Αναγέννηση Παγουρίων. Με διαρκείς παρεμβάσεις φροντίζει να υποστηρίζει κοινωνικές δομές, που χρίζουν βοήθειας, όπου και όπως μπορεί.