Καλώς ήρθατε!

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής «κοροϊδεύει» τους κατοίκους των χωριών και των οικισμών

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής «κοροϊδεύει» τους κατοίκους των χωριών και των οικισμών.

Είναι θλιβερό και μόνο, το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν εδώ και χρόνια τον Δήμο Κομοτηνής αντιμετωπίζουν με απαξίωση την φροντίδα των χωριών και των οικισμών και «κοροϊδεύουν» τους κατοίκους. Και αυτό το συμπέρασμα έχουμε βγάλει όλοι μετά από το πολυσέλιδο κείμενο που έστειλε κάποιες μέρες πριν, ο κ. Γκαράνης στα μέσα επικοινωνίας, για να πληροφορήσει τους δημότες πόσες ξύλινες πόρτες βάφτηκαν και πόσα διχτάκια από μπασκέτες αλλάχτηκαν στα χωριά του δήμου μας, που ερημώνουν. Τα ίδια είπε, χωρίς καμία ντροπή, και στον απολογισμό πεπραγμένων την προηγούμενη εβδομάδα.

Έχετε παρατήσει τους οικισμούς και τα χωριά μας κ. Δήμαρχε.

• Από τα 60 εκ. ευρώ του τεχνικού προγράμματος μόνο περίπου 2,5 εκ εξ αυτών αφορούν στους οικισμούς (εκτός συντηρήσεων).

• Από τα τεράστια προβλήματα που έχουν τα σχολεία, οι παιδικές χαρές, οι πλατείες, οι δρόμοι, ο φωτισμός, η καθαριότητα κ.α. στα χωριά μας, δεν ασχολείστε με αυτά και δεν επιτυγχάνετε κανένα αποτέλεσμα.

• Από τα σοβαρά ζητήματα των δημοτών που επέλεξαν να μείνουν με τις οικογένειές τους στα χωριά μας, δεν επιλύεται σχεδόν κανένα ενώ την ίδια στιγμή πανηγυρίζετε γιατί εγκαταστήσατε ένα θερμοσίφωνα.

Τα χωριά μας κ. Δήμαρχε είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, είναι παρατημένα και δυστυχώς μέρα με τη μέρα σβήνουν. Δεν έχετε το δικαίωμα να προσβάλλετε τους ανθρώπους που ζουν εκεί, τους ηλικιωμένους που αγωνίζονται για την ποιότητα ζωής τους και τους νέους που επέλεξαν τον οικισμό τους για να μείνουν με τις οικογένειές τους.

Τρία χρόνια διοίκησης Γκαράνη στο Δήμο Κομοτηνής, τρία χρόνια εγκαταλειμμένα χωριά και άνθρωποι.

https://fb.watch/jCNdNBoKBu/
Μοιραστείτε το