Καλώς ήρθατε!

Εικόνες ντροπής στο Φανάρι και την Αρωγή για την Δημοτική Αρχή Γκαράνη

Ένα μήνα μετά τις δημόσιες καταγγελίες μας, οι εικόνες ντροπής παραμένουν στο Φανάρι και την Αρωγή, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου. Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή του κ. Γκαράνη, με την απραξία, αδιαφορία και αναποτελεσματικότητα της, υπονομεύει το μέλλον της τοπικής κοινωνίας και μηδενίζει τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου.

«Βομβαρδισμένα τοπία», με ατελείς εργολαβίες, που υλοποιούνται εν μέσω τουριστικής περιόδου, κατεστραμμένοι δρόμοι, άκοπα χόρτα και δέντρα, σπασμένα παγκάκια και φωτιστικά, σκουπίδια σε κεντρικά σημεία και κοινόχρηστους χώρους (δεν είναι ικανοί δύο χρόνια ούτε τα σκουπίδια από το κεντρικό σιντριβάνι να καθαρίσουν) έχουν καταστεί κυρίαρχο θέμα συζήτησης εντός και εκτός οικισμού.

Εικόνες που αποτελούν κάθε άλλο, παρά «διαφήμιση», που τόσο πολύ επιδίωκε ο Δήμαρχος «σκορπώντας» δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την τουριστική προβολή.

Τελικά, το πρόβλημα της χαμηλής επισκεψιμότητας στην πόλη και το Φανάρι, δεν είναι μόνο η έλλειψη προβολής, αλλά κυρίως η ανικανότητα της διοίκησης Γκαράνη να ασχοληθεί με την καθημερινότητα, να πράξει τα αυτονόητα και να διατηρήσει μία αξιοπρεπή εικόνα, με αισθητική, στην παραλιακή ζώνη του Δήμου.

Τις αποκρουστικές εικόνες και την κατάσταση που επικρατεί, μας μεταφέρουν καθημερινά αγανακτισμένοι κάτοικοι, παραθεριστές, επαγγελματίες και επισκέπτες της περιοχής.

Ο τόπος μας είναι πανέμορφος! Θα έπρεπε να είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στη Βόρεια Ελλάδα.

«Γιατί κύριε Δήμαρχε τον απαξιώνετε;»

Σας καλούμε, άμεσα να αναλάβετε τις ευθύνες σας!!

Μοιραστείτε το