Καλώς ήρθατε!

«Δυνατά», για να μη γίνεται τίποτα για εμάς χωρίς εμάς. Για ένα Δήμο ανοιχτό και με διαφάνεια.

Η συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων και η διαμόρφωση της κοινωνίας μας από εμάς τους ίδιους είναι ο δήμος Κομοτηνής που θέλουμε. Ένας δήμος για όλους, που θα διοικείται δημοκρατικά και με διαφάνεια. 

Η παράταξη ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη βάζει στο κέντρο κάθε δράσης και κάθε έργου δύο κύριες αρχές μας. Συμμετοχικότητα και Διαφάνεια.  

Στοχεύουμε στη διοικητική και διαχειριστική επάρκεια του Δήμου μας, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό του, και τα σύγχρονα οργανωτικά και τεχνολογικά συστήματα. Στο σχέδιο μας, έχουν ρόλο και μπορούν να προσφέρουν όλοι.

Δημιουργούμε ένα Δήμο Κομοτηνής ανοιχτό σε διαβουλεύσεις και συμμετοχική ανάπτυξη με σεβασμό στη διαφορετικότητα και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Αναλυτικά:

  1. Διοικητική αναδιοργάνωση και επαναπροσδιορισμός των αναγκών και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού για την σωστή και δίκαιη αξιοποίηση του, με διαρκή παροχή εκπαίδευσης και επιμόρφωσης.
  2. Αναβάθμιση των υλικοτεχνικών υποδομών των υπηρεσιών του Δήμου 
  3. Δημιουργία συνοικιακών συμβουλίων και ηλεκτρονικής πλατφόρμας για διαβούλευση και ανταλλαγή απόψεων.
  4. Αναβάθμιση επιτροπής διαβούλευσης — με τη συμμετοχή  εκπροσώπων κοινωνικών φορέων, συλλόγων, εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων και εκπροσώπων των συνοικιακών συμβουλίων. 
  5. Δημόσια Αξιολόγηση δημοτικών πολιτικών με συστηματικό απολογισμό, με μηνιαίο newsletter. 
  6. Δημιουργία πρωτοκόλλου Προμηθευτών και Συνεργατών του Δήμου με τη συμμετοχή Τοπικών Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών με τους οποίους θα συνεργάζεται ο Δήμος στηρίζοντας την Τοπική Επιχειρηματικότητα με Διαφάνεια, ίσες Ευκαιρίες.
  7. Διαφανής ενημέρωση με live streaming – αναμετάδοση σε πραγματικό χρόνο των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Μοιραστείτε το