Καλώς ήρθατε!

Γεννήθηκα στην Κομοτηνή το 1981.

Είμαι παντρεμένος με τη Μελίνα Σαββίδου.

Η αγάπη μου για τον τόπο με οδήγησε, από τα σχολικά συμβούλια των μαθητικών μου χρόνων μέχρι σήμερα, να συμμετέχω ενεργά στα κοινά.

Ως φοιτητής στην Νομική Σχολή Κομοτηνής και στο τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, πέρασα όλα τα φοιτητικά μου χρόνια στην Κομοτηνή. Ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης για έξι χρόνια, απέκτησα μεγάλη και σημαντική εμπειρία στην πολιτική εκπροσώπηση και έκανα σπουδαίες φιλίες.

Το 2011, με καλούς συνεργάτες, ιδρύσαμε την εταιρεία ΑdStrategy που δραστηριοποιείται στη Στρατηγική Ανάπτυξη των ΜΜΕ. Η επαγγελματική μου ενασχόληση με τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις πολιτικές της ΕΕ, με σπρώχνει να οραματίζομαι διαρκώς ένα καλύτερο μέλλον για την Κομοτηνή.

Από το 2017 είμαι Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, ταυτόχρονα είμαι Συντονιστής της Επιτροπής της ΚΕΕΕ για τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία των Επιχειρήσεων και τον Αναπτυξιακό Νόμο.

Το 2008 εκλέχθηκα πρώτος Πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων και διατέλεσα Συντονιστής της Θυρίδας Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Από το 2006 είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής.

Είχα τη τιμή και την χαρά να υπηρετήσω τους συνδημότες μου ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Κομοτηνής, και ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Κ. Καραθεοδωρή.

Παράλληλα, διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και είμαι περήφανός που εκπροσώπησα τον Δήμο Κομοτηνής στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ως μέλος της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Οργάνωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ως εκπρόσωπος της στην Γενική Συνέλευση από το 2014.

Το 2013 εκλέχτηκα στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και διατέλεσα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Το 2019 ήμουν υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής.